Torpedvägg

Hej, eftersom jag tror på bra viktfördelning så tänkte jag att då måste det vara bra att montera motor längre bak, om det inte var så att det kostar så jäkla mycket så hade jag monterat motor bak men en vettig växellåda var alldeles för dyr så fick det bli en dröm bara.

Ny torpedvägg, den 3:dje i ordningen, det blev ganska tajt med den bromslösning som jag hade tänkt mig.
Det kan man se på den här bilden, det är väl bara 10 mm mellan ventilkåpa och kanten på torpedväggen eftersom jag måste ha höga ventilkåpor för det sitter rull-vippor i toppen.
Och så här blev det inne i kupen med pedaler monterade.
Med motor monterad så ser man att det blir både låg montering av motor och bakom ”framaxeln” som bör påverka stabiliteten när man kör till det positiva.

See you later alligator.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *