Black Bettie

Hej, det är ju inte bara Studebaker´n som jag håller på och bygger, jag har ju även en shop-truck som jag brukar ha på marknader, en 1962 C10 Paneltruck, som är under renovering också, men den är nästan färdig nu. Trodde jag skulle få ut den i sommar men så blev det Covid-19 så det blev lite lugnare med den eftersom alla marknader frös inne.

Så här såg den ut för ca. 3-4 år sedan, Ni är nog flera som känner igen den.

För några år sedan så började jag och svetsa ”lite” rost på den och den var ett rullande objekt.

Bytte dörrskinn på bägge dörrarna.
Fixade skärmar, främre delen var i bra skick, och som tur är så finns det mycket plåt att köpa i USA till dem så det var inga problem att få tag på ekonomi-plåt.
Rätt så kexigt, men det är ju bara plåt.
En del plåtar tillverkar man själv.
Lite inpassning och en hyffsad MIG så är man på banan.

See you later alligator.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *