Way back

Att det skulle bli bil av det här känndes avlägset då

När man är ute i garaget och kollar in vad man ”skapat” så är det lätt å glömma hur det såg ut för några år sedan, och man tycker att det bara är nåt år sedan man byggde om bakvagn.

När man höll på med just det så läste man allt man kom över i just det ”ämnet” och ibland har man tur för jag tror att det var i StreetRodder som dom visade ett trick hur man ändrade kickuppen samtidigt som jag skulle bygga om ramen.

Genom att skära till 4 st plåtar ( 3-4mm tjock ) som hade formen av hur hög man hade tänkt sig kickuppen, svetsade på plåtarna på var sin sida av ramen och en plåt på varje översida, sedan kapade jag bort den del av originalkicken som var under den nya kicken och svetsade på en plåt under som då täkteden undre delen, lätt som en plätt eller…

Ny kickup

Sen monterade jag bakaxeln i K-link, för att montera direkt på bladfjädrarna känndes lite klent tyckte jag eftersom man tar bort blad så det blir bara 2 blad kvar.

4-link in progress
Så här blev det när det var färdigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

See you later alligator!

3 svar på ”Way back”

Hoppas i Östersund då.Eller träffen i Sollefteå.Det lär väl bli samma helg igen.Jag har varit sugen på de här bilderna sen du visade mej en i våras borta i Ope.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *