Lace

 

Idag tänkte jag peppa Er som harvar på i garaget och tycker att det aldrig blir nåt resultat. Om man ligger i (det är lätt å sitta här å vara märkvärdig när man är färdig) så kommer man i mål förr eller senare, oftast senare tyvärr. Jag komihåg när man äntligen var färdig med slipning och hade sprutat sista varvet med CA-primer, ett ordentligt lager med sprutspackel och slipat färdigt.

Nu började det både roliga och besvärliga med att få på flake på taket. Jag började med att lägga på gulbas och sedan klarlack med långsam härdare och förtunning, för det ska man ha när man som mig ska lägga på flake enl. OldSchool metoden, så jag hade köpt en FlakeBuster på WestCoast AirBrush när jag hade varit på inköpsresa för att köpa delar som jag säljer på StickoBrinn SpeedShop, så jag torrspruta flake på ”våt” klarlack , tyvärr så hinner klarlacken ändå torka för mycket så det lätt blir ojämt men det gick bra hursom helst, sen sedan blev det 5-6 varv med klarlack som man kunde slipa i och få en bra yta att lägga lacen på och resultatet kan ni se här nedan.

See you later, alligator!

Tak med lace men ingen klarlack
och här har klarlacken kommit på
det är väl till det här man alltid längtar under resans gån

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett svar på ”Lace”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *