Äntligen färdig och och en ny blog!!

Efter en jäkla massa år är jag äntligen färdig med min kustom, jag har säkert hållt på med den i 10 år till och från. Det är en helt ombyggd Cheva -53. Jag kommer framöver att lägga ut lite fler bilder på bilen, både byggbilder och färdigbilder.

Färdig är också bloggen där jag tänkte skriva lite om kustom och hot rod-scenen på de marknader som jag åker till och så ska jag försöka besöka kollegor, polare och andra garage där det kan tänkas byggas nåt ballt åkdon. Eftesom jag även har StickoBrinn Speedshop så kommer jag väl att presentera en del nya produkter här som jag tror kan vara intressan och unika för oss som gillar att bygga nåt annorlunda eller fränt fordon.

See you later  alligator!

6 svar på ”Äntligen färdig och och en ny blog!!”

Tjena Forsberg!

Äntligen får man se den färdiga bilen på bild. Kommer å kika förbi nått för jag ska upp till Guscha å surra lite plåtjobb framöver.

Ser jävligt nice ut på bilden tycker jag helt klart.

Höres när vi råkas,

Hasse

Tjena igen!

Du behöver inte ett par nykrommade å tokfin 53 Baklysen å lite annat kul? Polaren har en del fina å fräna options.

Näe, jag tror inte det, jag börjar fundera på nästa projekt och det blir nog inte en 53:a Cheva iaf, och som det ser ut nu så vet jag inte nån annan som behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *